Kristenist

Kristen Jaymes Stewart sündis 9. aprillil, 1990 Los Angeleses, Californias, Ameerikas. Ta isa on John Stewart. Ta töötab FOX televisioonis. Kristeni ema on Jules Mann-Stewart. Ta kirjutab filme. Jules sündis Austraalias. Kristenil on vanem vend, Cameron Stewart ja kaks adopteeritud venda: Dana ja Taylor. Ta käis koolis kuni seitsmenda klassisni ja siis jätkas õppimist koduõppega.

Kuna terve tema perekond töötab filmide alal, siis teadis ka Kristen, et tema hakkab ka arvatavasti tegema midagi seoses filmidega. Ta tahtiski saada näitlejaks. Tema näitlejakarjäär algas aastal 1998, kui üks agent nägi teda tema kooli jõulunäidendis. Ta hakkas käima filmi castingutel. Tema esimene roll oli filmis “The Thirteen Year”(aastal 1999), kus ta mängis tüdrukut, kes ootas vett. See ei olnud eriti suur roll ja ta isegi ei rääkinud seal. Igal juhul, see väike roll tõi talle suurema rolli filmis “The Safety of Objects”. Seal mängis ta tüdrukut nimega Samantha, aastal 2002.

Aastal 2001, Kristen ja tema agent kuulsid rollist, mis tundus tema jaoks just õige. Režissöör David Fincher otsis näitlejat õudusfilmi “Panic Room” mängima diabeetilist tüdrukut nimega Sarah Altman. See roll tundus Kristeni jaoks just õige. Alguses ei saanud ta seda rolli, see läks Hayden Panettierele, aga temal tulid teised projektid ette, niiet Kristen sai selle rolli. Alguses pidi ta ema mängima Nicole Kidman, aga tema läks teist filmi tegema, aga siis valiti ta emaks Jodie Foster. Selle üle oli Kristen väga õnnelik, sest Jodie oli üks ta iidolitest! “Panic Room” oli üsna populaarne ja Kristen mängis seal väga hästi. Ta oleks peaaegu võitnud selle rolli eest Noore Artisti Auhinna!

Järgmisena mängis Kristen paljudes väikestes filmides(“Cold Creek Manor”, “Catch That Kid”, “Undertow”, “Speak”, “Zathura”, “The Messengers”, “In the Land of Women” ja “Fierce People”), aga osad nendest ei jõudnud isegi kinodesse.

Aastal 2001 kuulis Kristen uuest filmist “Into the Wild”.Ta tahtis castingule minna, aga ta läks väga närvi, sest ta pidi kohtuma näost-näkku mitu Oscarit võitnud režissööri Sean Penniga ja ta pidi talle laulma. Kristen sai Tracy osa. See oli küll väike osa, aga väga meeldejääv, sest ta laulis seal kaks laulu. Üks nendest oli ta enda kirjutatud. See film oli ka üsna populaarne.

Peale “Into the Wild´i” mängis ta ka veel mõnes filmis(“The Cake Eaters”, “The Yellow Handkerchief”, “Jumper” ja “What Just Happened?”), aga ükski neist ei olnud väga populaarne.

Aasta 2007 novembris kutsus Summit Entertainment Kristenit mängima Bellat filmis “Videvik”. Ta nõustus. “Videvik” põhineb Stephanie Meyeri bestselleril “Videvik”, mis oli juba enne filmi tegemist ülemaailmselt väga populaarne. Film osutus ka väga populaarseks ja sellel oli ja on siiamaani fänne üle maailma. Kristen sai seoses “Videvikuga” väga kuulsaks.

Peale “Videviku” mängis ta Emi filmis “Pöörane Suvi”, aastal 2009. Kuna Kristen oli siis juba kuulus, oli ka see film populaarne.

Vahepeal mängis ta ka strippar Malloryt filmis “Welcome to the Rileys”. See film on küll valmis, aga pole veel välja tulnud.

Siis hakkasid “Noorkuu” võtted. “Noorkuu” esilinastus oli aasta 2009 Novembris. Kristen sai üha rohkem ja rohkem fänne juurde.

Peale “Noorkuud” mängis ta rokkar Joan Jetti filmis “The Runaways”. Ka see film ei ole veel esilinastunud.

Videviku kolmas osa “Päikesevarjutus” on ka juba valmis, aga selle esilinastus on Eestis 09.07.2010.

Kristen käib oma “Videviku” kaasstaari Robert Pattinsoniga ja ta parim sõber on ta “Videviku” kaasstaar Nikki Reed. Ta elab Los Angeleses koos oma kolme koera Ozi Jacki ja Lilyga ja oma kassi Jullaga. Talle ei meeldi olla Hollywoodi staar. Ta tahaks saada kirjanikuks ja minna Sydney ülikooli.

8 Responses to Kristenist

  1. Hasta ütles:

    Kristen: i’m stewart, kristen stewart. my boyfriend is pattinson, robert pattinson.

  2. Annukas ütles:

    Kris on tõesti hea näitleja (tean seda juba ammu) !!! ” The Runaways” on täiega hea film (ma pole seda küll näinud, (kavatsen minna)aga kirjelduste järgi tundub küll hea film)!!!

  3. Meggie Bello ütles:

    Kris on tõesti hea näitleja (tean seda juba ammu) !!! ” The Runaways” on täiega hea film (ma pole seda küll näinud, (kavatsen minna)aga kirjelduste järgi tundub küll hea film)!!!
    +1

  4. Stinnu(Stiina) ütles:

    Kristen on ikka väga kena ja oskab väga hästi näidelda, ma olen tema kõiki filme näinud(neid, mis on valmis) ja need kõik filmid on väga lahedad!

  5. MesiLiis ütles:

    “The Jumper”’is mängis Kristen Hayden Christenseni poolõde (ehk ema tütart, kui ta emaga kohtuma läks)

  6. demilovatoest ütles:

    Palju õnne Kristenile 😀

  7. demilovatoest ütles:

    Sünnipäevaks!

Lisa kommentaar